Innovatums bildarkiv och SAAB Car Museum finns också på Instagram

Missa inte Trollhättans och SAAB:s historia på Instagram!

En sommarhälsning från de historiska arkiven och samlingarna på Innovatum Science Center och SAAB Car Museum. Upplev Trollhättans historia på Instagram!

Trollhättans rika historia på Instagram

Glöm inte att det mellan baden, promenaderna i Trollhättan, besöken på Innovatum Science Center och SAAB Car Museum finns utmärkta möjligheter till historisk förkorvring i digital form!

Innovatums bildarkiv på Instagram, innovatumsbildarkiv,  och SAAB Car Museum på saabcarmuseum, bjuder båda kontinuerligt på axplock ur de historiska bildsamlingarna – därtill på bilmuseets konto kryddat med nytagna fantastiska bilder från utställningen inne på museet.

NOHAB:s historia, SAAB:s historia. Trollhättan stad genom åren. Drottningtorgets förvandling, fall- och slussområdet genom tiderna, fantastiska bilder av och med Trollhättans SAAB-anställda i öknar och på snöklädda berg utprovandes bilar. Allt och mer därtill – i ett kontinuerligt uppdaterad Trollhättehistoriskt bildflöde.

Var hittar jag Instagram-kontona?

Innovatums bildarkiv finner du på innovatumsbildarkiv, och SAAB Car Museum på saabcarmuseum i din Instagram-app på din smartphone, eller på instagram.com/innovatumsbildarkiv respektive instagram.com/saabcarmuseum på din dator.

Båda Instagramkontona är publika, vilket innebär att även du som inte har en smartphone, eller ett Instagramkonto själv, också kan ta del av visst innehåll – till exempel direkt i en webbläsare.

Goda nyheter

Innovatum Science Center
| 21.24.09
Höstlov på Innovatum Science Center
Kulturarv
| 21.23.09
Kinnekullebanan
Innovatum Science Center
| 21.21.09
Framtidsmat
Innovatum Science Center
| 21.09.09
Sommaren på Gården Åker
Innovatum Science Center
| 21.08.09
This is innovatumdistrict.se
Innovatum Science Center
| 21.02.09
Nytt barnkalastema: Detektivkalas!
Innovatum Science Center
| 21.01.09
Forskarfredag 2021