INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER: All dagar kl. 10-17
Logotyp "Innovatum Science Center"
Innovatums bildarkiv och SAAB Car Museum finns också på Instagram

Missa inte Trollhättans och SAAB:s historia på Instagram!

En sommarhälsning från de historiska arkiven och samlingarna på Innovatum Science Center och SAAB Car Museum. Upplev Trollhättans historia på Instagram!

Trollhättans rika historia på Instagram

Glöm inte att det mellan baden, promenaderna i Trollhättan, besöken på Innovatum Science Center och SAAB Car Museum finns utmärkta möjligheter till historisk förkovring i digital form!

Innovatums bildarkiv på Instagram, innovatumsbildarkiv,  och SAAB Car Museum på saabcarmuseum, bjuder båda kontinuerligt på axplock ur de historiska bildsamlingarna – därtill på bilmuseets konto kryddat med nytagna fantastiska bilder från utställningen inne på museet.

NOHAB:s historia, SAAB:s historia. Trollhättan stad genom åren. Drottningtorgets förvandling, fall- och slussområdet genom tiderna, fantastiska bilder av och med Trollhättans SAAB-anställda i öknar och på snöklädda berg utprovandes bilar. Allt och mer därtill – i ett kontinuerligt uppdaterad Trollhättehistoriskt bildflöde.

Var hittar jag Instagram-kontona?

Innovatums bildarkiv finner du på innovatumsbildarkiv, och SAAB Car Museum på saabcarmuseum i din Instagram-app på din smartphone, eller på instagram.com/innovatumsbildarkiv respektive instagram.com/saabcarmuseum på din dator.

Båda Instagramkontona är publika, vilket innebär att även du som inte har en smartphone, eller ett Instagramkonto själv, också kan ta del av visst innehåll – till exempel direkt i en webbläsare.

Goda nyheter

Innovatum Science Center
17.07.24
Innovatum Science Center
11.07.24
Innovatum Science Center
10.07.24
Innovatum Science Center
28.06.24
Innovatum Science Center
28.06.24
Projekt
26.06.24