INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
Skolutbud

Boka in ett skolbesök!

Ta med dina elever till en annan lärmiljö

Vi på Innovatum Science Center har lång erfarenhet av att jobba med barn, ungdomar och vuxenutbildning. Varje år får Innovatum närmare 20 000 skolbesök.
Det pedagogiska utbudet är brett och i form av workshops, föreläsningar, shower, längre projekt men också kompetensutveckling för lärare. Gemensamt för alla dessa är att du träffar en pedagog som tar hand om dig och dina elever.

Välkommen att ta med dina elever till en annan lärmiljö!

Alla skolbesök bokas på webben

För att boka skolbesök behöver du först registrera ett nytt konto i vårt bokningssystem. Stöter du på problem är du alltid välkommen att kontakta Jerry Alrup.

Jerry Alrup
Jerry Alrup
Pedagog
0520-28 94 09
Att tänka på
Våra program kräver stor uppmärksamhet och koncentration och därför ser vi helst att varje elev bara deltar i en bokad aktivitet per besökstillfälle. Å andra sidan är våra lokaler fyllda av interaktiva utställningar och stationer som går bra att utforska på egen hand. Vi rekommenderar att ni beräknar tid för det.
Vi tar hand om er
Du anmäler dig och dina elever i receptionen. En pedagog möter upp och tar hand om er. Ni blir visade till garderoberna där det finns vagnar med skolans namn på. Där kan ni lämna ryggsäckar och ytterkläder. Det går inte att låsa vagnarna men vi har låsbara boxar för värdesaker.
Matsäck och äta här
Inne i våra lokaler finns det gott om platser att äta egen matsäck. Det finns microvågsugnar i utställningen för att värma medhavd mat. Nyckel till dessa hämtar du ut i receptionen. Du som lärare ansvarar för att klassen plockar undan efter sig.