INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Mån Stängt • Tis-Sön 11-16
Skolutbud

Avtal och priser

Ligger din skola inom Fyrbodalområdet?
Då kan besöket för din klass vara kostnadsfritt och inkludera bussresa.

Skolavtal inom Fyrbodal

De kommunala skolorna som har tecknat avtal med Innovatum Science Center 2022: Bengtsfors, Lysekil, Uddevalla, Vänersborg, Kunskapsförbundet Väst, Orust, Strömstad, Åmål, Trollhättan, Färgelanda, Grästorp, Dals Ed, Sotenäs och Tanum.

Avtalen innebär att kommunen betalar en bestämd avgift varje år så att skolelever kostnadsfritt kan besöka oss och ta del av hela det pedagogiska utbudet. I vissa avtal ingår även lärarfortbildning.

Flera friskolor har också skrivit avtal med oss 2022: Montesoriskolan Trilobiten (Trollhättan), Fridagymnasiet (Vänersborg), Fridaskolan (Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla) och Nya Skolan (Trollhättan, Lilla Edet).

Vill ni besöka oss utöver ert avtal kostar besöket med pedagogiskt program 95 kr/elev. Enbart besök 50 kr/elev.

Bokning av buss

För alla resor ni planerar in inom er busskvot ska ni kontakta Sparlunds Buss & Taxi i Grästorp AB och boka buss. Ni ska boka via mail till frida@sparlundsbuss.se eller ringa Frida på tel. 0514-301 53.

Vill du besöka oss bokar du först ditt besök genom vårt bokningssystem online.

Du kan även ringa; tisdag-torsdag kl. 09:00-14:00 och fredag kl. 09:00-16:00 på tel. 0520-28 94 00.

Priser för skolor utan avtal

Besök utställningen på egen hand:

65 kr/elev

Vi har 4,200 kvadratmeter fyllda av interaktiva utställningar. Du och dina elever kan på egen hand utforska våra utställningar och stanna till på den plats ni tycker mest om så länge ni har lust.

Pedagogledd aktivitet:

165 kr/elev

Vi har många pedagogiska program att välja mellan. Gemensamt för alla dessa är att du träffar en pedagog som tar hand om dig och dina elever. Vi rekommenderar att du inte väljer mer än ett program per besök, och att eleverna tillåts tid att utforska utställningen.

Utforska utställningen på egen hand

Vi har 4200M2 kvadratmeter fyllda av interaktiva utställningar där du och din barngrupp på egen hand kan utforska våra utställningar och stanna till på de platser ni tycker mest om så länge ni har lust.