INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
Inför ditt besök

Mat och fika

För att orka med en hel dag med upplevelser och aktivitet på Innovatum Science Center behövs ofta lite energipåfyllning. Här finns alternativ för de som vill ta med egen matsäck och fika eller köpa allt på plats.
Lättare fika

När det börjar kurra i magen och ni blir fikasugna kan ni fylla på energin med pannkakor, panpizzor eller kakor och godis. I vår reception finns det mesta för den fikasugne att köpa. Självklart även kaffe/te och Mer/läsk.

Medhavd matsäck

Har ni svårt att slita er från utställningen för att gå och äta? Inga problem, vi har en stor yta – hållbarhetscaféet – mitt i utställningen med bord och stolar, samt en yta inne i vår rymdutställning – Rymdcaféet – där ni kan äta er matsäck.

Intill borden finns även mikrovågsugnar om ni vill värma er medhavda mat. Nyckel till dessa lånar ni i receptionen. På plats finns självklart även barnstolar.

NOVA Restaurang/Café

I samma hus som Innovatum Science Center ligger NOVA Café som du enkelt tar dig till via vår entré. De serverar lättare lunch, kaffe, smörgåsar, glass och fika på vardagar. Tyvärr har caféet tillfälligt stängt på helger.

I direkt anslutning till NOVA Café ligger NOVA Restaurang som serverar lunch på vardagarna mellan kl 11.30-14.00.

Pino & Sal

Pino & Sal, Innovatum Districts nya restaurang med medelhavskänsla. Här samlas besökare, anställda och företagare för att avnjuta en god lunch i en fin lokal.

Kalasboden

Kalasboden erbjuder varje dag sallader, smörgåstårta, enklare rätter samt dagens lunch. Vill ni äta hemma eller på jobbet så förpackar vi. Dagens rätt serveras mellan kl 11.00 och ca 14.00 och inkluderar grönsallad, smör och bröd. Hela dagen serveras även ett flertal olika pastarätter, lasagne, varmrätter, pajer samt sallader.

Automat Innovatum
– den obemannade livsmedelsbutiken

Automat är en mindre livsmedelsbutik på Nohabgatan 14 som har öppet alla dagar mellan kl. 05-23. Här hittar du ett liknande utbud som på din vanliga livsmedelsbutik.

Du handlar enkelt med hjälp av ditt BankID och betalkort (fysiskt eller i mobilen).

Läs mer om AutoMat här.

N3:s Café
Work Inwest Center driver ett obemannat café i N3:s foajé med smörgåsar, sallader, kakor och frukt. Öppet kl. 15:00-19:00 måndag-lördag.