INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Mån Stängt, Tis 11-14, Ons-Sön 11-16

Om Innovatum Science Center

Innovatum Science Center är platsen för dig att upptäcka, uppleva och testa! Vi har 4200M2 fulla av interaktiva stationer, kreativa lekplatser och fascinerande experiment! På Innovatum Science Center finns möjlighet att vara aktiv, leka och prova på saker för hela familjen, men det finns också utrymme för den som vill gå runt och ta det lugnt och ta del av information och historia.

Innovatums Science Centers mission är att öka intresset och förståelsen för teknik, naturvetenskap och industrisamhällets förändring. Vi gör det genom att skapa möten mellan människa och teknik, teori och praktik, historia och framtid.

Varje år välkomnar vi 80 000 besökare på Science Center och ännu fler tar också del av våra fantastiska omgivningar, fall- och slussområdet, Saab Car Museum och NOHAB:s smedja.

Innovatum Science Center är en del av Innovatum Science Park.
En attraktiv miljö för utveckling av kunskap, företagande och innovation.

Bakom Innovatum Science Park står Stiftelsen Innovatum som för 25 år sedan grundades av Trollhättans stad, Västra Götalandsregionen, Saab Automobile, Volvo Aero, Vattenfall, Skanska samt Industrifacket Metall Norra Älvsborg.

facebook

tripadvisor

Styrelse

Stefan Smith

Styrelsens ordförande

Lisa Lindgren

Styrelseledamot

Morgan E. Andersson

Styrelseledamot

Andrea Börjesson

Styrelseledamot

Daniel Engelin

Vice ordförande

Peter Johnsson

Styrelseledamot

Tina Ehn

Styrelseledamot

Claes-Göran Johansson

Styrelsens sekreterare

Martin Wänblom

Verkställande direktör

Finansiärer

Innovatum Science Center verkar genom sina uppdragsavtal med Trollhättans Stad, sitt verksamhetsstöd från såväl regionens kulturnämnd som regionutvecklingsnämnden i Västra Götaland samt Skolverkets bidrag till teknik- och naturvetenskapscentra.

Personuppgiftspolicy

Personuppgifter är alla typer av uppgifter som kan knytas till en enskild levande individ – direkt eller indirekt. När och hur personuppgifter får användas regleras i dataskyddsförordningen (GDPR). Innovatum är personuppgiftsansvarig för de uppgifter vi samlar in.