Information

Boka på

Välj en tid, meny, aktivitet och meddela om det finns några allergier eller kostval att ta hänsyn till.

Bekräfta antal barn senast tisdagen samma vecka som kalaset
Vid bokning uppger ni antal barn. Detta antal kan korrigeras i bokningssystemet fram till och med tisdagen samma vecka som kalaset, sedan låses bokningen. Korrigeras inte antalet så debiteras det antal som bokningen säger. Det är det antal barn som du uppger som du får betala för – dock minst 10 stycken.
Avbokning
Ni kan kostnadsfritt avboka kalaset senast tisdagen samma vecka som kalaset äger rum. Avbokas kalaset senare än det så debiteras hela kalasavgiften.
Kostnad
Priset är 150 kr per barn, oavsett meny. Minsta antal barn för ett kalas är 10 stycken.
Betalning
Du betalar på plats och du kan betala med både kontanter och kort.
Kalasmenyer att välja mellan:
Korv med bröd
+ Dryck, glass och godispåse
Pannkaka
+ Dryck, glass och godispåse
Vanliga frågor

Vi tar hand om hela kalaset men en vuxen ska finnas kvar i huset under tiden kalaset håller på.

Det ingår entré för två vuxna per kalas. Resterande vuxna och övriga barn till inbjudna betalar ordinarie entrépriser.

En person från oss som har hand om kalaset, mat, glass, förvald aktivitet och skattjakt. I kalastiden ingår även fri lek vilket innebär att kalasdeltagarna leker själva i utställningen men personal finns på plats.

30 minuter efter att kalaset har startat blir det mat och glass.

I dagsläget är våra kalas anpassade för max 20 barn/kalas beroende på vilken aktivitet du bokar. Planerar du ett stort kalas utöver maxantalet så får du gärna välja kalaset kl. 11:15 där vi kan ta emot upp till 30 barn. Vi ber dig då att höra av dig till oss innan bokningen så vi kan prata igenom upplägget. Du når oss på 0520-28 94 00. Övriga tider är maxantalet 20 barn.

Vi öppnar klockan 11:00, så det räcker med att vara på plats fem minuter innan kalaset börjar.

De flesta allergier fixar vi! Meddela detta vid bokning. Är det någon som är väldigt allergisk och ni vill diskutera detta med restaurangen Nova Mat & Möten, så kontakta dem direkt på tel. 0520-50 54 00.

Godispåsen som delas ut är Kalaspatrullen Lördagspåse, se detaljerad innehållsförteckning här. Som gelatinfri variant erbjuder vi en liten påse med en Tutti Frutti-ask och en 50g påse Gott & Blandat. Se detaljerad innehållsförteckning för Tutti Frutti Original här och Gott & Blandat här.

Det går jättebra att ta med sig en egen tårta. Den får dock inte ätas i restaurangen utan vid en av våra matsäcksplatser. Kom ihåg att ta med er eget porslin och bestick.

Har du fler frågor kring kalasbokningar, kontakta receptionen:
Lena Maria Vickers
Lena Maria Vickers
Receptionist
0520-28 94 00