INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16

Spökvandring i Smedjan

Datum 26.10.20
-30.10.20
Tid 10:00
-16:00
Plats NOHABs gamla Smedja, Innnovatum
Arrangör Innovatum Science Center
Nu är det dags igen! För dig som missade fjolårets Spökvandring i NOHABs gamla Smedja. Eller för dig som är modig nog att våga ut dig igen! Här är din chans: Ännu läskigare, med rysningar från topp till tå och tillbaka och en uppgift som bara de modigaste kommer att klara av.

Välkommen till fem dagar av vår skräckinjagande spökvandring!
Den 26-30 oktober kl. 10-16.45 öppnar vi smedjan och årets tur blir en läskig blandning av spindlar, spöken och knepiga klurigheter som du behöver lista ut för att få lösenordet – Vågar du?

Spökvandringen kommer att genomföras vid flera tillfällen per timma och riktar sig till alla modiga små och stora besökare från 8 år, men då gärna i sällskap av en vuxen. Aktiviteten i NOHABs gamla smedja tar ca 15 minuter och kostar 20 kr/deltagare.

Anmälan krävs och sker endast online via förköp (för att säkra platsen och minska risk för smittspridning). Biljetten ger dig entré till spökvandringen bokad tid. Entré till övriga höstlovsaktiviteter som bland annat den snälla varianten av spökvandringen inne på Innovatum Science Center tillkommer och säljs separat.

Här köper du biljett till Spökvandringen i NOHABs gamla smedja

Spökvandring i NOHABs gamla smedja Q&A

Vad kostar det?
Vi vill att så många barn som möjligt ska kunna gå vår Spökvandring och därför kostar entrén endast 20 kr/person.

Hur får jag en plats?
Du bokar din biljett enklast i mobilen/datorn via Tickster antingen i förväg för att säkra din plats eller när du kommer till oss. Vi har ingen biljettförsäljning på plats och reserverar oss för slutförsäljning.

Du ser lätt om det finns platser kvar och vilken tid när du går in på webshopen för spökvandringen och väljer det datumet du har tänkt att besöka oss.

Inget deltagande utan biljett – så håll koll på din biljett! Visa QR-koden du får vid köpet för personalen utanför smedjan – antingen i mobilen eller utskriven.

Var är spökvandringen?
I NOHABs gamla smedja utanför Innovatum Science Center. Kom ihåg att ta på dig din jacka då det kan vara kallt i smedjan. Kom ihåg att komma i tid!