INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16

Sommarlovskul på Gården Åker

Datum 01.07.19
-04.08.19
Tid 10:00
-16:00
Kostnad Alldeles gratis för alla!
Plats Gården Åker, Vassliden 1, Trollhättan
Arrangör Innovatum Kulturarv
I det vackra slussområdet i Trollhättan ligger Gården Åker, där erbjuder Innovatum Science Center sommarlovsaktiviteter för barn, unga och familjer. Varför inte så ett frö som sedan blir en kul planta, konstruera din egen båt och slussa den i vår minikanal, eller leka lekar som varit populära i flera generationer?

På Gården Åker kommer du att kunna gå på upptäcktsfärd i det vackra närområdet. Prova på att tälja, delta i vattenlek och utmana familj och vänner i olika lekar.
Vi har också plockat fram styltor, kubb och krocket för er som vill spela lite på det gröna gräset under sommarsolen. Tips: tag gärna med er något gott att äta och dricka och ha en liten picknick i äppelträdens skugga.

Tillsammans med våra guider får du uppleva nutid och dåtid på Gården Åker. Det ges även möjlighet att titta på kaniner och skapa trädgårdskonst som vi tillsammans dekorerar trädgården med.

Sommarlovskul på Gården Åker är en del i att öka attraktiviteten för besöksmålet fallen och slussarna för barnfamiljer, tillsammans med de andra attraktioner som finns för denna målgrupp i Trollhättan, som Innovatum Science Center och temalekplatserna. Detta görs med stöd av sommarlovsmedel från Trollhättans stad, i syfte att erbjuda en plats där alla barn har möjlighet till meningsfulla upplevelser och skapande på sommarlovet, oavsett familjens ekonomi.

Ta med hela familjen och kom och upplev våra spännande aktiviteter som alla är gratis och för ALLA!

Under Fallens dagar den 19-21 juli stänger vi Gården Åker och flyttar upp delar av vår verksamhet till vårt Innovatumtält vid Hansenplatsen. Välkomna dit!