INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16

Aktivitetsdatumet har passerat

Jullov = Spellov på Innovatum Science Center

Datum 27.12.21
-10.01.22
Tid 10:00
-17:00
Plats Innovatum Science Center
Äntligen lov – igen! På Innovatum Science Center gör vi som alltid, och laddar upp fullt med extra roliga upptäckter för dig som besökare. Vi tycker att julen är en perfekt tid för spel, att umgås och utmana varandra. Vi älskar nämligen att utmana oss själva, och varandra.

Årets jullov är därför ett spellov, och om(!) vi har laddat upp med spel; digitala, analoga, små, stora, nya och gamla. Det finns garanterat något som passar just dina spel skills. Jullovet hos oss på Innovatum pågår mellan 27-30 december, för att sedan efter lite ledighet fortsätta Spellovet 2-10 januari 2022.

Vi delar fortsatt upp öppettiderna i två besökspass per dag med ett begränsat antal platser åt gången. Detta för att ert besök hos oss på Innovatum Science Center ska bli så smittsäkert som möjligt.

Pass 1 kl. 10:00-13:00
Pass 2 kl. 14:00-17:00

Förboka dina biljetter via vårt bokningssystem på Tickster och därmed säkra ditt besök hos oss. Håll dig uppdaterad här på hemsidan och i våra sociala medier (Facebook/Instagram) för eventuella ändringar. På bokningssidan kommer du även hitta mer praktisk information kring bl.a. bokningsreglerna och bra saker att tänka på innan besöket.

Under de tre timmar hos oss får du vara med om olika aktiviteter. Se hela jullovsprogrammet här! Det är samma aktiviteter som körs två gånger per dag – så oavsett vilken tid du bokar ditt besök kommer du inte missa något.

Vi bryr oss om dig.
Alla våra aktiviteter är anpassade till den rådande situationen kring pandemin. Och vi följer utvecklingen dagligen för att kunna agera med kort varsel, vilket kan innebära förändringar för dig som besökare.