INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Mån Stängt • Tis 11-14 • Ons-Sön 11-16
Logotyp "Innovatum Science Center"

FÖRETAGSAKTIVITETER

på Innovatum Science Center

Hos oss hittar du perfekta utmaningar för er som vill göra något roligt tillsammans. Våra företagsaktiviteter passar såväl nybildade grupper som etablerade team. Genom samarbete och problemlösning stärks gruppen och nya kontakter knyts. Kanske får du också se nya sidor hos dina kollegor.

Keep talking and nobody explodes

En spelare är fångad i ett rum i VR-miljö med en bomb som måste desarmeras innan tiden är slut. De andra spelarna är ”experter” som ska ge instruktioner om hur bomben desarmeras, genom att uttyda information som finns i manualen.

Men det finns en hake: Experterna kan inte se bomben, så alla måste lösa det tillsammans genom att prata – snabbt!
Problemlösnings- och kommunikationsförmågor – och kanske en och annan vänskap – kommer att sättas på prov då spelarna skyndar sig att desarmera bomben genom att kommunicera snabbt, tydligt och effektivt.

Max 20 pers.

60 min.

220 SEK/pers. (ex. moms)

Alchemista

– Ruth Garlands hemlighet

Lös en av mänsklighetens stora gåtor som gäckat och förbryllat filosofer, mystiker och vetenskapsmän genom historien.

Alchemista: Ruth Garlands Hemlighet är ett äventyrsspel där du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor blir inlåsta i ett rum. För att komma ut inom en viss tid måste ni använda lagarbete, logik, intuition och delar av rummet för att hitta ledtrådarna.

Vi har tagit vårt Escape Room till nästa nivå genom att bygga det från grunden. Rummet är byggt runt en story, vilket har tillåtit oss att bygga dolda passager och spännande miljöer för dig att utforska.

Min 6 pers. Max 12 pers.

90 min.

Äggfallet

Gruppen skall med hjälp av tillhandahållet material på 10–15 minuter tillverka ett gynnande redskap för uppdraget. Ni ska från hög höjd få ett ägg att klara av fallet.

Max 20 pers.

30-45 min.

220 SEK/pers. (ex. moms)

Rätt i ledet

Tänk er viskleken, konstruktion och kreativa beskrivningar i en galen kombination. Ni ska i gruppen bygga en kopia av en redan färdig konstruktion.

Haken är att alla inte ser vad som ska byggas. Här gäller det att kommunicera rätt information hela vägen.

Max 30 pers.

60 min.

220 SEK/pers. (ex. moms)

Shuffle Bot


Ni får följa en ritning och konstruera en enkel LEGO-robot. Roboten ska sedan programmeras till att spela en variant av shuffleboard.

LEGO använder en typ av blockprogrammering och i denna aktivitet handlar det om att testa och förbättra sin programmering så att shuffleboten får maximalt med poäng. Övningen är för nybörjare eller som en kul aktivitet för de som redan kan programmera.

Max 16 pers.

30-45 min.

Guldtjuven på NOHAB

Vid 15-tiden på eftermiddagen upptäcktes på företaget NOHAB att flertalet guldtackor stulits från en lokal på området. 

Trollhättepolisen jobbar nu med stor skyndsamhet och har tillsatt en specialgrupp som ska arbeta intensivt för att lösa fallet med Guldtjuven på NOHAB.

Min 20 pers. Max 40 pers.

60 min.

Bilder från event och lokaler

Söker du lokal till ert stora event?
Ulrika Ericsson
Ulrika Ericsson
Kund- och eventansvarig
0520-28 94 17
070-814 84 03