INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Mån Stängt, Tis 11-14, Ons-Sön 11-16

Innovatum Science Centers Escape Room

ALCHEMISTA: RUTH GARLANDS HEMLIGHET

Lös en av mänsklighetens stora gåtor som gäckat och förbryllat filosofer, mystiker och vetenskapsmän genom historien.
Följ Dr Ruth Garlands resa genom livet, samla ledtrådar, pussla och dig fram till lösningen.

6-12

deltagare

90

minuter

320

SEK/pers

Innovatum Science Center är under dagtid 4,200 m2 av fascinerande tekniska och naturvetenskapliga experiment för den nyfikne att ta del av. På kvällstid släcker vi belysningen i utställningen och erbjuder våra besökare pulshöjande aktiviteter i vårt Escape Room – Alchemista: Ruth Garlands Hemlighet,  där gåtor och koder skall lösas och knäckas…

Alchemista: Rutha Garlands Hemlighet är ett äventyrsspel där du tillsammans med en grupp vänner eller kollegor blir inlåsta i ett rum. För att komma ut inom en viss tid måste ni använda lagarbete, logik, intuition och delar av rummet för att hitta ledtrådarna.

Vi har tagit vårt Escape Room till nästa nivå genom att bygga det från grunden. Rummet är byggt runt en story, vilket har tillåtit oss att bygga dolda passager och spännande miljöer för dig att utforska.

Spelet börjar med en filmupplevelse som kommer att introducera dig till världen du är på väg till.

Vanliga frågor

En gruppaktivitet som placerar ditt lag i ett tematiskt spelrum. Aktiviteten riktar sig både till företag och privatpersoner. Er uppgift är att upptäcka ledtrådar som kommer att leda er ut.

Ett spel varar i 60 minuter, räkna dock besöket till ca 90 minuter.
Nej det behövs inte. Men om du gillar mysterier och i allmänhet har en nyfiken själ, då har du en god chans att klara utmaningen.

Ni kommer till Innovatums Science Center och blir mottagna av vår personal. I och med att det är efter normala öppettider så är ytterdörrarna låsta. Eftersom det inte går att komma in i våra lokaler efter överenskommen tid så är det viktigt att hålla tiden. Inga telefoner är tillåtna i rummet. Efter spelet så samlas ni en liten stund för en kort summering.

Vårt Escape Room är inte avsett att vara farligt eller fysiskt krävande. Vi är inte ett spökhus eller har skrämmande upplevelser. Det finns inga aktörer i våra spel som är avsedda att vara skrämmande men avsikten i spelet är att ni ska få en nervkittlande utmaning. Du kommer ha möjlighet att lämna rummet när du vill.

Vi har två tider per kväll, onsdag-lördag 17:30-19:00 samt 19:30-21:00.
Tisdagar från kl 14:00 endast för företag.

16 år och uppåt.
Vi rekommenderar 6-8 st. Är ni fler, ta då kontakt med oss.
Laget är en vinnare och får tillfredsställelsen att ha löst spelet väl.

Annan information

Betalning och bokning sker via Tickster.
Innovatums science center är inrymt i en stor gammal industrilokal. Lokalen har en stor bottenvåning som ligger i markplan. Vi har flertalet toaletter, vid ingången och i den inre delen av utställningen i närheten av vårt escape room. Vid båda platserna finns en rymlig, handikappanpassad WC.
Det finns gott om gratis parkeringsplatser på Innovatum District-området.

Kontakt

Kontakta oss om du har några funderingar eller tankar kring bokningen eller ditt besök av Innovatum Science Centers Escape Room.

Ulrika Ericsson
Ulrika Ericsson
Kund- och eventansvarig
0520-28 94 17
070-814 84 03