INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
generic-square

Vi håller fortsatt tillfälligt stängt

Corona-pandemin ställer vårt samhälle och våra liv inför många svåra utmaningar. Även Innovatum Science Center och Saab Car museum påverkas av de rådande omständigheterna, men arbetet fortsätter. Inte minst kring hur vi på olika sätt kan fortsätta att inspirera, väcka nyfikenhet och upptäckarglädje inom naturvetenskap och teknik.

29 oktober skärpte Folkhälsomyndigheten de allmänna råden för bland annat Västra Götalands län för att bromsa smittspridningen av Covid-19. Bland annat avråds alla från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum och museer. Den 24 november föreslogs ett förbud mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare.

Innovatum Science Center och Saab Car Museum håller därför tillfälligt stängt för skolor och allmänhet tills vidare. Tråkigt, men en självklarhet för oss då vi alla behöver ta ansvar och hjälpas åt för att hejda smittspridningen av Covid-19.

Vid frågor når du oss enklast via sciencecenter@innovatum.se då receptionen är stängd just nu.

Vad innebär detta för dig som besökare?
Vi kommer att hålla stängt tills vidare, vilket innebär att även fredagskul och jullovet är inställda.

För att förkorta väntetiden till dess att vi kan ses på plats hos oss igen har vi tagit fram ett antal digitala aktiviteter som ni kan göra hemma eller med skolan/fritids. Sidan uppdateras varje vecka med nya experiment och roliga aktiviteter för små och stora upptäckare. Hoppas att vi ses där!

Du som har köpt ett årskort som gäller just nu får ditt årskort förlängt med tre månader. Visa upp ditt årskort vid nästa besök så uppdaterar vid det.

Barnkalas kan inte bokas fram till den 28 februari 2021. Vill du boka ditt kalas efter det går det bra att göra, men observera att bokningen kan påverkas av nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi kontaktar dig i så fall.

Följ den här länken för mer information angående barnkalas. Kontakta oss via sciencecenter@innovatum.se vid frågor.

Vad innebär detta för dig som jobbar inom skolan och ditt besök hos oss?
Vi kontaktar dig som har gjort en skolbokning i november/december. Dessa kommer tyvärr att ställas in men vi hoppas att ni kan komma vid ett annat tillfälle.

Har du frågor kring detta kontakta Jerry Alrup på jerry.alrup@innovatum.se

Goda nyheter

Innovatum Science Center
18.09.23
Innovatum Science Center
13.09.23
Kulturarv
30.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
22.08.23
Innovatum Science Center
20.07.23