INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
pasklov-1400x1400-01

Påsklovspåsen – en påse fylld med aktiviteter till påsklovet

Nu är det snart dags för påsklovet och vi har fyllt vår tredje tema-lovpåse med aktiviteter för hela familjen. Tillsammans med er vill vi fortsätta utforska världen – även om vi bara kan göra det på distans.

Påsklovspåsen är en papperskasse fylld med material och instruktioner till fyra olika experiment och aktiviteter – allt från konstruktion, kreativt pyssel till experiment inom naturvetenskap och teknik för barn i åldern 5+ (tillsammans med en vuxen). Perfekt att göra tillsammans med familjen under påsklovet.

OBS! Det finns ett begränsat antal så säkra din lovpåse redan nu.
Du kan köpa din påsklovspåse för 199,00 kr genom att kontakta oss via mejl sciencecenter@innovatum.se och sedan hämta upp den på plats (vid dörren). Betalningen sker via kort eller Swish – nästan kontaktlös.

Är dina barn på fritids under påsklovet? Tipsa ditt fritids om våra lovlånelådor med material och instruktioner till olika aktiviteter. Påsklovets lånlådor innehåller bl. a. VR-glasögon, 3D-pennor, eller pysselkit till mjölkartongsbilar. Helt gratis till ditt fritids inom Trollhättans kommun.
Kontakta oss på sciencecenter@innovatum.se

PS. Under den här länken hittar du ett flertal av våra populära, välbeprövade experiment och recept, samt Fredagskul-filmer med aktiviteter som alla kan göra hemma – tillsammans. Sidan kompletteras varje vecka med nya spännande aktiviteter för små och stora utforskare. Kika in och testa själv!

Goda nyheter

Innovatum Science Center
18.09.23
Innovatum Science Center
13.09.23
Kulturarv
30.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
22.08.23
Innovatum Science Center
20.07.23