Delar av Trollhättans IF:s fotbollslag år 1937-1938. Bildkälla: Innovatums bildarkiv. En av de nyligen digitaliserade och tillagda bilderna till bildarkivet på webben.

Mer idrottshistoria från Trollhättan nu digital i bildarkivet

Mer idrottshistoria från Trollhättan finns nu tillgängligt i digital form i bildarkivet! Detta då i dagarna ett fyrtiotal ytterligare historiska bilder ur Innovatums bildarkiv lagts till det digitala bildarkivet på webben. Bland dessa är merparten historiska idrottsfoton ur de förvaltade samlingarna.

Trollhättans idrottshistoria ur bildarkivet
Trollhättans idrottshistoria visar som känt på många och stora framgångar. Många är de som önskar ta del av äldre historiska idrottsfoton från sina favoritföreningar i Trollhättan ur bildsamlingarna som förvaltas av Innovatum Science Center.

Det är därför med glädje vi kan meddela att det i dagarna lagts till ett trettiotal nya historiska idrottsfoton kring bland annat brottning, fotboll, fäktning, ishockey och rodd i det digitala bildarkivet på webben. Fler historiska idrottsbilder dyker upp inom kort, och just denna gång får anrika Trollhättans IF:s fotbollslag från 1937-1938 illustrera webbartikeln.

Välkommen att ta del av det digitala bildarkivet på länken här intill.

Ta del av Innovatums bildarkiv på webben här!

Goda nyheter

Innovatum Science Center
| 21.24.06
Sommarlovskul på Gården Åker!
Innovatum Science Center
| 21.19.06
Idag öppnar vi!
Innovatum Science Center
| 21.18.06
Besök FLER Science Center i sommar!
Innovatum Science Center
| 21.01.06
Äntligen sommarlov med Innovatum Science Center!
Innovatum Science Center
| 21.28.04
Sveriges friluftsdag