INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Mån Stängt • Tis 11-14 • Ons-Sön 11-16
Logotyp "Innovatum Science Center"

Koko Travel Show – en svindlande framtidsresa i 360°

Hur ska man välja att leva sitt liv? Vart vill man bo? Vad vill man arbeta med? Dessa frågor får ungdomar svara på i Koko Travel Show som är en interaktiv 360° multimediaföreställning där vi undersöker vad unga anser är viktigt.

Genom att svara på frågor via smartphones inne i en 80 kvadratmeter stor projektionsbur där väggarna består av 360° filmprojektioner på tre meters höjd påverkar deltagarna föreställningen och bygger samtidigt sina egna personliga psykologiska profiler. Allt går i en rasande takt och när spelet är slut så avslutas det med en workshop där deltagarna får möjlighet att diskutera frågor som kan ha uppkommit.

4-10 mars 2020 visas Koko Travel Show i Strömstad.
Turnén fortsätter i gränsregionen och kommer under 2020 också att visas på Inspiria Science Center i Sarpsborg, Bengtsfors i september och Trollhättan i november.

En del av EU-projektet Kraftledningar
Koko Travel Show ingår i Interregprojektet Kraftledningar där Innovatum Science Center och Inspiria Science Center samverkar med flertal företag och utbildningssamordnare i regionerna Fyrbodal och Viken med syfte att inspirera fler utbildar sig och väljer att jobba inom teknikområdena.

Mer information om projektet finns att läsa här!