INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
meddelande

Information från Innovatum Science Center

Det är svåra och komplexa tider vi lever i, och nu mer än någonsin behöver vi kraftsamla, hitta nya lösningar och hjälpas åt. Ni är många som hör av er till oss och har funderingar kring ert bokade besök. Vi vill i och med detta nyhetsbrev klargöra och förtydliga vad vi gör just nu.

Vi har än så länge öppet som vanligt, för såväl skolor som övriga besökare, dock med en maxgräns på 50 personer i lokalen samtidigt (detta om det inte är elever från samma skola). Olika skolor har olika sätt att förhålla sig till covid-19 och dess framfart. Vi vill gärna kunna möta er utifrån de restriktioner som råder på just er skola. Vi erbjuder därför:

• Bokning av hela Innovatum Science Center – det är bara er klass eller skola här.
• I mån av tid kan vi erbjuda pedagogiska program som handlar om SketchUp, Micro:bit och Scratch på er skola. Detta upplägg förutsätter att ni tillhandhåller med elevdatorer.

Har ni ett annat förslag som hade passat bättre utifrån era restriktioner så hör gärna av er, vi försöker vara så flexibla som vi bara kan. Om du och din skola är intresserad av en specialbokning, kontakta Jerry Alrup: jerry.alrup@innovatum.se eller tel. 0520-28 94 09.

I och med covid-19 så har Innovatum även gått online, där delar vi filmer och tips på aktiviteter som du kan göra på egen hand. Aktiviteterna kan med fördel genomföras såväl i skolan som på fritids eller hemma. Materialet uppdateras löpande och ni hittar det här https://bit.ly/3c1SNc4. Om önskemål och behov finns så utökar vi gärna vårt digitala utbud till att även innefatta pedagogiska program.

Vi har alltid daglig städning hos oss, under dessa tider har denna utökats till att även innefatta handtag och andra områden som vidrörs. Har du frågor eller funderingar om städningen så hör av dig.

Vi uppdaterar givetvis vårt arbetssätt efter de rekommendationer som myndigheterna ger, även i det avseendet är våra sociala medier en bra kanal att hålla koll.

Goda nyheter

Innovatum Science Center
18.09.23
Innovatum Science Center
13.09.23
Kulturarv
30.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
22.08.23
Innovatum Science Center
20.07.23