INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
temp-square

Erfarenhetsutbyte kring programmering mellan pedagoger anställda av Trollhättans stad

Välkommen pedagoger, på möten för erfarenhetsbyte kring programmering!

Inspirerad att fortsätta utveckla din undervisning i programmering? Då ska du anmäla dig till en av vårens träffar på Innovatum Science Center.

Efter samarbetet kring fortbildning i programmering mellan Innovatum Science Center och Trollhättans stad erbjuds träffar där du får möjlighet att träffa andra pedagoger för att utbyta erfarenheter och idéer.

Uppföljning efter den andra delen av fortbildningen
Tillfällena ligger efter att alla genomgått andra delen av fortbildningen i programmering för att möta behovet av att få fortsatt inspiration och inspirera andra.

Du får chansen att se ytterligare material och idéer från Innovatum samt dela erfarenheter från det som du och andra har arbetat med inom digitaliseringen i era verksamheter.

Dessa träffar är frivilliga men vi hoppas att du ser möjligheterna med dem och anmäler dig till det datum som passar dig bäst! Ju fler vi blir desto större blir erfarenhetsutbytet!

Alla datum är torsdagar 14-16.30. Anmälan sker i anmälningsformulären nedan. Beakta att rätt formulär används, då varje enskilt datum har sitt eget formulär.

Information om behandling av personuppgifter vid anmälan till erfarenhetsutbytestillfällena
De personuppgifter du lämnar nedan (namn och epostadress) genom att anmäla dig i formuläret används endast av Innovatum Science Center för att administrera anmälningarna i form av en deltagarlista till respektive erfarenhetsutbytestillfälle, samt för att skicka ut ett eventuellt sammanfattande epostutskick efter avklarade erfarenhetsutbytestillfällen.

Anmälan till detta tillfälle är nu stängt då tiden gått ut för anmälan.

Goda nyheter

Innovatum Science Center
18.09.23
Innovatum Science Center
13.09.23
Kulturarv
30.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
22.08.23
Innovatum Science Center
20.07.23