INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16
hostlov22

Äntligen höstlov på Innovatum Science Center!

Nu tar superhjältarna över på Innovatum Science Center med aktiviteter för ALLA ÅLDRAR! Vem säger att mor- och farföräldrarna inte får ha cape och mask på sig? Eller att mamma inte kan klättra uppför väggen?

Kom och testa dina superhjälte skills i vår VR-utmaning, kolla in vad vår galna Professor har kommit på i Labbet eller var med och programmera våra superrobotar inför sina farliga uppdrag.

En länk till hela höstlovsprogrammet hittar du snart här.

Vår skaparverkstad är som alltid öppen för alla kreativa små och stora superhjältar som vill göra sina egna superhjälte masker. Och så är såklart våra populära spökvandringar tillbaka. För våra små modiga besökare finns lilla spökvandringen inne i vår utställning som ingår i entrébiljetten.

Vill du våga dig på något extra så besöker du spökena i NOHAB:s smedja*. Till årets upplaga säger vi bara: kuslig – kusligare – kusligast!

Vi fortsätter upplägget med att ha besökspass och öppnar upp mellan kl. 10-13 samt 14-17. Det är samma program som körs under båda passen – så du missar inte något oavsett vilket pass du väljer att besöka oss på.

Din biljett köper du som vanligt på Tickster och den gäller endast för bokad tid. Samma gäller för Spökvandringen i Smedjan.

*Ingår ej i entrén till Innovatum Science Center

Goda nyheter

Innovatum Science Center
18.09.23
Innovatum Science Center
13.09.23
Kulturarv
30.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
23.08.23
Innovatum Science Center
22.08.23
Innovatum Science Center
20.07.23