INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16

Aktivitetsdatumet har passerat

Prisma VGs mobilguide

Datum 17.11.20
Plats Digitalt, Microsoft Teams
Arrangör Prisma Västra Götaland
Inom Prismasamverkan arrangerar vi utbildningar för organisationernas medlemmar. Målgruppen är du som arbetar med ett ideellt drivet besöksmål inom det industriella kulturarvet. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningstillfällen för föreningar där till exempel hela styrelsen vill gå en utbildning eller om ni vill fokusera på ett speciellt ämne. Kontakta elin.sorensson@innovatum.se

Vi presenterar mobilguiden och visar hur du kan använda den på just ditt besöksmål. Vi samtalar om de olika besöksmålens möjligheter och ger tips och idéer för att kunna skapa en egen guide. Guidens syfte är att visa berättelser kopplat till geografiska platser på en karta och kan vara ett alternativ för besökare som kommer utanför ordinarie öppettider eller om besöksmålet sträcker sig över ett stort område.

Besökaren möts av en karta på platsen de befinner sig och kan där klicka på de olika punkterna för att läsa mer. Det går att se alla befintliga guider, men besökaren hamnar automatiskt på platsen de befinner sig tack vare GPS-funktionen i telefonen.

Mobilguiden >
Prisma VG >