INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER: All dagar kl. 10-17
Logotyp "Innovatum Science Center"
December 1974. Frank Andersson. Trollhättans bragdmedaljör 1974. Foto Roger Lärk.

Urval av fotograf Roger Lärks fantastiska bilder kring Trollhättan till Innovatums bildarkiv

I ett samarbete mellan Innovatum Science Center och fotograf Roger Lärk, erbjuder vi nu allmänheten ett urval av hans fantastiska bilder i digital form i Innovatums bildarkiv på webben.

Bilden ovan: December 1974. Frank Andersson. Trollhättans bragdmedaljör 1974. Foto Roger Lärk.

Mer om Roger Lärks bildskatt

Roger Lärk, av många känd som mångårig fotograf för bland annat TTELA och tidigare Trollhättans Tidning samt frilansfotograf, har en diger fotokarriär bakom sig – som dessutom fortsatt pågår.

Många är de händelser som Roger bevakat – inom nyheter både inom samhälle och idrott. Både lokalt och nationellt.

Vi är väldigt glada över att meddela att vi nu kan tillgängliggöra en del av Rogers foton i en helt ny bildserie (RL-serien) i vårt bildarkiv på webben.

Vad gäller rörande användningen av Roger Lärks bilder?

Överenskommelsen mellan Innovatum Science Center och Roger innebär att du som besökare till bildarkivet på webben är välkommen att ta del av hans bilder där.

Önskas någon annan form av användning av Rogers bilder – såsom till egna webbsidor, till egna skrifter etc – måste du ta kontakt med Roger för att komma överens rörande detta. Kontaktuppgifter finns på hans fotoblogg – mer information finns här nedan.

Hur kan jag ta del av Roger Lärks bilder?

Ett första urval av femtio av Rogers bilder finns nu tillgängliga i Innovatums bildarkiv på webben. Några exempel ur det första tillgängliggörandet finner ni nedan.

Följ sedan länken här för att ta del av bildserien med Rogers bilder. Mycket nöje! Länken öppnas i ny flik  i webbläsaren.

Tips! Roger driver sedan flera år en mycket populär fotoblogg, där han presenterar exempel ur sin stora bildportfolio. En riktig tidsresa i bild! Följ länken här, för att nå Roger Lärk: fotobloggen. Länken öppnas i ny flik  i webbläsaren.

Goda nyheter

Innovatum Science Center
17.07.24
Innovatum Science Center
11.07.24
Innovatum Science Center
10.07.24
Innovatum Science Center
28.06.24
Innovatum Science Center
28.06.24
Projekt
26.06.24