INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16

Aktivitetsdatumet har passerat

Mobila utställningsprodukter

Datum 26.04.22
Tid 09:00
-12:00
Plats Innovatum Science Center
Arrangör Venga Vamos
Anmälan https://forms.office.com/r/bcCDX79kUk
Inspiration för att, med handledning, ta fram en monter inför till exempel Arbetslivsmuseernas dag

Vi människor upplever saker med våra sinnen och ett besök på ett museum engagerar oftast flera av våra sinnen. Men den känslan kan vara svår att förmedla när man marknadsför sitt besöksmål utanför museets väggar, till exempel på en mässa eller ett evenemang, såsom NAVs Arbetslivsmuseernas dag.

Nu har ni möjlighet att delta i en workshop där ni kan få inspiration för att hitta mobila och flexibla aktiviteter och utställningsprodukter som gör att människor kan få en upplevelse och en känsla av ert besöksmål redan innan de kommer dit. Ni får också chans att lära er mer om hur man inreder sin monter, hur man riktar sig till olika målgrupper och vad som är bra att tänka på när man ska marknadsföra sig på andra platser.

Att kunna visa upp sin verksamhet på publika aktiviteter på ett bra och kreativt sätt, leder till mer uppmärksamhet och också fler besökare.

Dagen kommer innehålla inspiration och workshop där ni får möjlighet att utveckla idéer och förslag utifrån en egen verksamhet. Målgruppen är ideellt drivna besöksmål inom kulturarvssektorn.