INNOVATUM SCIENCE CENTER • TEL 0520-28 94 00 • ÖPPETTIDER Måndag Stängt Tisdag-Söndag kl. 11-16

Aktivitetsdatumet har passerat

Arbetslivsmuseernas dag

Datum 13.05.23
Tid 11:00
-16:00
Plats Vilanhallen, Skara
Arrangör NAV, Innovatum Science Center, Skara kommun, Skara Gille, Skara Lundsbrunns Järnvägar och Studieförbundet Vuxenskolan
Den 13 maj är det Arbetslivsmuseernas dag i Vilanhallen i Skara då arbetslivsmuseer från hela regionen samlas. Där kommer finnas hantverk, maskiner och berättelser. Åk med museitåg och gå på skattjakt.

Under dagen kan man åka veterantåg mellan Vilanhallen och Skara station, uppleva hantverk och entusiaster, det finns prova-på aktiviteter och skattjakt för barnen. Allt är gratis, inklusive parkering.

Vi erbjuder mat, fika, musik, försäljning, och underhållning i olika former.

kl 13 är det familjekonsert med Susanne Lind och Mattias Ristholm

Skara–Lundsbrunns Järnvägar kommer att köra rälsbuss mellan järnvägsstationen i centrala Skara och Vilans Fritidsområde, gratis för alla besökare.

Vi gör vårt bästa för att synliggöra den mångfald av hantverk, maskiner, berättelser och upplevelser som finns på alla dessa besöksmål. NOHABS smedja är en av utställarna som förflyttar upplevelsen av smedjan till mässan.

Genomförandet sker i samarbete med Skara kommun, Skara Gille, Skara–Lundsbrunns Järnvägar och Studieförbundet Vuxenskolan.